Ai o urgenta?

Apeleaza : 0749.040.066

Program de lucru

NON STOP

Desfundare Tevi si WC Non Stop

Servicii profesioniste de desfundare tevi , wc si canalizare , reparatii tevi si canalizare non stop in Bucuresti si Ilfov.

Desfundare Tevi Bucatarie

Asiguram desfundarea scurgerilor din bucatarie
Depuneri de grasime ? Resturi de mancare ? Obiecte cazute in mod accidental pe scurgere ? Toate aceste griji lasa-le pe seama noastra .

Desfundare Tevi

De cele mai multe ori ne lovim de astfel de probleme si dorim remedierea imediata. De aceea echipa noastra specializată iti sta la dispozitie pentru a repara in cel mai scurt timp orice problema pe care o intampinati atunci cand vine vorba de conducte, canalizari sau wc-uri infundate.
Noi iti venim in ajutor în cel mai scurt timp .

Desfundam scurgerile din baie

Observi cum apa din cadă nu se mai scurge la fel de repede? Factorii care influențează în mod frecvent acest proces sunt resturile de săpun și păr acumulate în timp.
Noi suntem familiarizați cu astfel de probleme și îți vom reda confortul în cel mai scurt timp.

Desfundare tevi canalizare in Bucuresti si Ilfov

De cele mai multe ori depunerile de reziduuri ingreunează scurgerea corecta a deseurilor, iar cea mai buna si sigura solutie este sa apelați la tehnicienii nostri pentru a remedia problema intr-un timp foarte scurt evitand situatiile neplacute. Cu o vasta experiență în acest domeniu, putem diagnostica rapid și cu usurinta orice problema intampinata atunci cand vine vorba de conducte infundate.

Desfundare chiuvete

Chiuveta sau tevile din casa iti dau batai de cap datorita reziduurilor depuse in timp?
Echipa Desfundari.ro este specializată în curățirea impecabila a canalizarilor, tevilor pentru a asigura scurgerea potrivita și a evita situatiile neplacute.Folosim echipamente de ultima generație demne pentru un mediu de lucru curat și sanatos, totul doar la standarde inalte.

Desfundare tevi, coloane și conducte de scurgere

Desfundarea conductelor de la baie si bucătărie se face cu un șarpe din metal sau cu un șarpe electric, în funcție de diametrul sau gradul de astupare al țevii.Noi suntem familiarizați cu astfel de probleme și îți vom reda confortul în cel mai scurt timp.

Desfundare Tevi si Canalizare in Bucuresti si Ilfov

Realizăm lucrări de:

· desfundare canalizare

· desfundări coloane și conducte de scurgere aflate în casă, apartament, clărie de birouri sau chiar în bloc

· desfundare țevi de scurgere pentru lavoare, chiuvete bucătarii, căzi

· desfunare sifon de pardoseală

· desfundare vas de wc înfundat